Om oss

Täckdikningstjänst Johansson & söner AB är en stolt familjeägd verksamhet med en historia som sträcker sig tillbaka till 1966. Vi är rotade i vårt samhälle och har under årtionden försett Mälardalsområdet och dess omnejd med en bred palett av entreprenadtjänster.


Vi är inte bara ett företag; vi är en del av gemenskapen. Vår passion för vårt arbete genomsyrar allt vi gör. Med åren har vi vuxit och utvecklats, och idag är vi stolta över att vara en mångsidig entreprenör som erbjuder en mängd olika tjänster inom bygg- och entreprenadsektorn.


Vårt åtagande gentemot våra kunder är en grundsten i vår verksamhet. Vi betjänar en bred kundbas som inkluderar företag, industrier, bostadsbolag och privatpersoner. Vår ambition är tydlig: att vara det lilla företaget med de stora resurserna. Det innebär att vi är flexibla, anpassningsbara och alltid redo att sätta våra kunders behov främst.


På Täckdikningstjänst Johansson & söner AB tror vi på att bygga nära relationer med våra kunder. Genom att förstå deras specifika behov kan vi skapa skräddarsydda lösningar som överträffar förväntningarna. Vi strävar efter att vara mer än bara en leverantör - vi vill vara en pålitlig partner.

Ständig Förbättring och Effektivitet

Vi tror på att ständigt förbättra oss själva och våra tjänster. Genom att investera i kompetensutveckling och att hålla oss uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna inom vår bransch, kan vi leverera högkvalitativa resultat och effektiva lösningar till våra kunder.


Täckdikningstjänst Johansson & söner AB är mer än bara ett företag. Vi är en del av samhället, och vår framgång mäts inte bara i projekt avslutade utan i de relationer vi bygger och det positiva avtrycket vi lämnar bakom oss. Vi ser fram emot att fortsätta tjäna vårt samhälle och vara er pålitliga partner inom bygg- och entreprenadbranschen.

Vår ambition är att vara det lilla företaget med dom stora resurserna
Vara flexibla och jobba nära våra kunder, ständigt förbättra och effektivisera oss

Varför välja oss?


Erfarenhet och Pålitlighet: Med över fem decennier av verksamhet har vi en lång och pålitlig historia. Vår erfarenhet är en garanti för att vi kan hantera olika projekt med hög kompetens och professionalism.

Skräddarsydda Lösningar: Vi förstår att varje projekt är unikt. Vi anpassar våra tjänster för att möta dina specifika behov och önskemål. Du får skräddarsydda lösningar som passar dig bäst.

Kvalitet och Noggrannhet: Vi tror på att göra saker rätt från början. Genom att fokusera på kvalitet och noggrannhet säkerställer vi att dina projekt är hållbara och kostnadseffektiva.

Engagerad Personal: Vårt team består av passionerade och engagerade medarbetare. De är redo att ta sig an utmaningar och arbeta nära dig för att uppnå dina mål.

Flexibilitet: Vi är kända för vår förmåga att vara flexibla och anpassa oss till våra kunders behov. Vi är här för att göra ditt projekt till verklighet och är öppna för förändring och innovation.

Ständig Förbättring: Vi strävar alltid efter att bli bättre. Genom att hålla oss uppdaterade med de senaste branschtrenderna och teknologierna kan vi erbjuda innovativa lösningar som håller dig i framkant.

Lönsamhet för Dig: Vår fokus på att göra saker rätt från början resulterar i lönsamhet både för dig och oss. Du kan lita på oss för att leverera hög kvalitet inom din budget.