rsz_2plattan(1)201301081357635704XNitfmN5201301081357635708iHJbwr8s201301081357635718fstqRTQf201312201387530817Xv6Xgu8y.pngrsz_1dji_0019

En stabil grund strukturerar och stabiliserar byggnaden, säkerställer långsiktig hållbarhet och stabilitet.

Installationen av ett avloppsreningsverk för att betjäna 120 hushåll, ett viktigt steg mot bättre avloppshantering och miljöhänsyn.

En avancerad markbädd med biomoduler för effektiv rening av avloppsvatten och miljövänlig hantering.

Arbetare utför lossning av avloppsreningsverket vid Hjälmare Kanal, ett viktigt steg för rening av avloppsvatten

Täckdikningsmaskin i arbete 2013

Effektiv golvvärme ger komfort och jämn värmefördelning i ditt hem.

Välkommen till Täckdikningstjänst AB

Täckdikningstjänst Johansson & Söner AB är ett familjeägt företag med en stolt historia som sträcker sig tillbaka till 1966. Vi är fast beslutna att vara det lilla företaget med de stora resurserna. För oss handlar det inte bara om att leverera tjänster, utan om att bygga varaktiga relationer med våra kunder och vara deras pålitliga partner i alla projekt.

Vi är stolta över vår förmåga att vara flexibla och anpassa oss till våra kunders unika behov och önskemål. Vårt team av engagerade och kompetenta medarbetare är redo att ta sig an olika utmaningar och projektförfrågningar. Vi tror på att vara nära våra kunder, att förstå deras visioner och mål och att arbeta tillsammans för att uppnå dem.

Vår kärna är ständig förbättring och effektivisering. Vi är övertygade om att det alltid finns utrymme för att göra saker bättre, och vi är dedikerade till att hålla oss uppdaterade med de senaste branschtrenderna och teknologierna. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda innovativa lösningar och hög kvalitet i varje projekt vi utför.

Vi tror också på att göra saker rätt från början. Genom att fokusera på noggrannhet och kvalitet säkerställer vi att våra projekt är hållbara och kostnadseffektiva. Detta leder till lönsamhet både för våra kunder och oss själva.

Tjänster

Söker du pålitliga bygg- och entreprenadtjänster? Välkommen till Täckdikningstjänst Johansson & Söner AB! Med över fem decennier av erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda lösningar som uppfyller dina behov. Vår expertis omfattar täckdikning, och vi är dedikerade till att göra jobbet rätt från början. Vårt engagerade team arbetar nära dig för att uppnå de bästa resultaten. Upptäck våra tjänster och lita på oss för kvalitet och pålitlighet i varje projekt.


 

Täckdikningar

Förbättrad Tillgänglighet: Täckdikning möjliggör snabbare upptorkning av marken efter regn, vilket i sin tur gör det möjligt för jordbrukare att komma ut på fälten snabbare. Detta är särskilt värdefullt för att undvika förseningar i jordbruksaktiviteter.

Ökad Säkerhet för Växtodling: Täckdikning ger en försäkran om säkerhet för grödor i skiftande väderförhållanden, inklusive perioder med översvämning och torka. Detta bidrar till att skydda grödorna och säkerställa en mer stabil skörd.

Bättre Grödsetablering: Tack vare snabbare dränering och minskad risk för vattensättning underlättas etableringen av grödor. Plantor kan enklare rotas och växa i en hälsosam miljö.

Jämnare Grödor och Skördar: Genom att förhindra extrem fuktighet eller vattensättning i marken skapar täckdikning en jämnare och mer stabil miljö för grödor att växa och utvecklas. Detta leder till mindre variation i skördarna mellan olika år.

Förbättrad Jordhälsa: Täckdikning kan även bidra till att förbättra jordstrukturen och näringsinnehållet genom att minska erosion och skydda marken från utarmning.
 

Varför välja oss?


Erfarenhet och Pålitlighet: Med över fem decennier av verksamhet har vi en lång och pålitlig historia. Vår erfarenhet är en garanti för att vi kan hantera olika projekt med hög kompetens och professionalism.

Skräddarsydda Lösningar: Vi förstår att varje projekt är unikt. Vi anpassar våra tjänster för att möta dina specifika behov och önskemål. Du får skräddarsydda lösningar som passar dig bäst.

Kvalitet och Noggrannhet: Vi tror på att göra saker rätt från början. Genom att fokusera på kvalitet och noggrannhet säkerställer vi att dina projekt är hållbara och kostnadseffektiva.

Engagerad Personal: Vårt team består av passionerade och engagerade medarbetare. De är redo att ta sig an utmaningar och arbeta nära dig för att uppnå dina mål.

Flexibilitet: Vi är kända för vår förmåga att vara flexibla och anpassa oss till våra kunders behov. Vi är här för att göra ditt projekt till verklighet och är öppna för förändring och innovation.

Ständig Förbättring: Vi strävar alltid efter att bli bättre. Genom att hålla oss uppdaterade med de senaste branschtrenderna och teknologierna kan vi erbjuda innovativa lösningar som håller dig i framkant.

Lönsamhet för Dig: Vår fokus på att göra saker rätt från början resulterar i lönsamhet både för dig och oss. Du kan lita på oss för att leverera hög kvalitet inom din budget.

Intresserad? Skicka en intresseanmälan

Skicka intresseanmälan här »  

Vi är medlemmar i SDR = tryggt för dig

Expertis och Professionalism: Genom vårt medlemskap har vi tillgång till en organisation som samlar de främsta experterna inom dränerings- och avvattningstjänster. Det betyder att vi kan dra nytta av deras samlade kunskap och erfarenhet för att säkerställa att våra dräneringsprojekt utförs med högsta professionalitet.

Kvalitetssäkring: Som medlemmar är vi en del av ett nätverk som strävar efter högsta kvalitet i vårt arbete. Det innebär att vi kan vara säkra på att de tjänster vi erbjuder uppfyller branschens bästa praxis och standarder.

Trygghet för våra kunder: Vår medlemskap signalerar till våra kunder att vi är engagerade i att erbjuda trygga och pålitliga dräneringstjänster. Det ger dem förtroende för att vi tar ansvar för deras projekt och deras behov.

Kontinuerlig Utbildning: Svenska Dränerare Riksförbund erbjuder ofta utbildning och fortbildning till sina medlemmar. Det hjälper oss att hålla oss uppdaterade om de senaste trenderna och teknikerna inom vår bransch.