Miljöpolicy

Täckdikningstjänst AB lägger grunden till ett bra miljöarbete genom att:Vi på Täckdikningstjänst AB bryr oss verkligen om vår planet och vill göra vårt bästa för att vara snälla mot miljön. Vi tänker på några viktiga saker när vi jobbar:

1. Vi följer lagar och regler: Vi ser till att vi inte bryter mot några miljölagar eller regler. Vi tycker det är viktigt att följa dem och även göra mer än vad som krävs för att skydda miljön.

2. Vi försöker vara snälla mot miljön i vårt arbete: När vi jobbar försöker vi använda arbetsmetoder som inte skadar miljön. Det handlar om att vara smarta med energi och resurser för att minska vår påverkan.

3. Vi väljer material som inte är dåliga för miljön: Vi försöker använda material som inte skadar miljön. Det innebär att vi försöker undvika saker som inte kan brytas ner eller som är gjorda med farliga kemikalier.

4. Vi stödjer källsortering och återvinning: Vi gillar att sortera och återvinna vårt avfall så mycket som möjligt. Det hjälper till att minska mängden skräp som hamnar på deponin och gör jorden gladare.

5. Vi försöker alltid bli bättre på att hjälpa miljön: Vi är inte perfekta, men vi strävar efter att bli bättre hela tiden. Vi sätter upp mål för oss själva och ser till att vi följer dem så att vi kan göra vårt bästa för miljön.

Det här är vår miljöpolicy, och vi kommer att fortsätta att tänka på hur vi kan vara bra för miljön. Vi tror att om vi alla gör vårt bästa kan vi hjälpa till att göra vår värld bättre för oss själva och för framtida generationer. Så låt oss jobba tillsammans för en grönare framtid!

Tack för att du läser vår miljöpolicy!

Med vänliga hälsningar, Täckdikningstjänst AB

Varför välja oss?


Erfarenhet och Pålitlighet: Med över fem decennier av verksamhet har vi en lång och pålitlig historia. Vår erfarenhet är en garanti för att vi kan hantera olika projekt med hög kompetens och professionalism.

Skräddarsydda Lösningar: Vi förstår att varje projekt är unikt. Vi anpassar våra tjänster för att möta dina specifika behov och önskemål. Du får skräddarsydda lösningar som passar dig bäst.

Kvalitet och Noggrannhet: Vi tror på att göra saker rätt från början. Genom att fokusera på kvalitet och noggrannhet säkerställer vi att dina projekt är hållbara och kostnadseffektiva.

Engagerad Personal: Vårt team består av passionerade och engagerade medarbetare. De är redo att ta sig an utmaningar och arbeta nära dig för att uppnå dina mål.

Flexibilitet: Vi är kända för vår förmåga att vara flexibla och anpassa oss till våra kunders behov. Vi är här för att göra ditt projekt till verklighet och är öppna för förändring och innovation.

Ständig Förbättring: Vi strävar alltid efter att bli bättre. Genom att hålla oss uppdaterade med de senaste branschtrenderna och teknologierna kan vi erbjuda innovativa lösningar som håller dig i framkant.

Lönsamhet för Dig: Vår fokus på att göra saker rätt från början resulterar i lönsamhet både för dig och oss. Du kan lita på oss för att leverera hög kvalitet inom din budget.