Kvalitetspolicy

Täckdikningstjänst AB lägger grunden till ett bra kvalitetsabete genom att:


1. Följer normer och lagstiftningar: För oss på Täckdikningstjänst Johansson & Söner AB är det viktigt att hålla oss till alla regler och lagar. Vi ser till att våra projekt genomförs på ett sätt som uppfyller alla branschstandarder och de juridiska krav som gäller.

2. Kompetent och engagerad personal: Vi har en fantastisk personal som är både kompetent och passionerad. Vi satsar på att utbilda och utveckla våra medarbetare så att de kan leverera högsta kvalitet i varje projekt.

3. Korta beslutsvägar: För att vara smidiga och kunna reagera snabbt har vi en organisation med korta beslutsvägar. Det betyder att vi kan fatta viktiga beslut snabbt och effektivt, vilket är avgörande för att möta våra kunders behov och lösa eventuella utmaningar som dyker upp under projektens gång.

4. Aktivt arbete med alternativa lösningar för förbättrad kvalitet: Vi strävar alltid efter att bli bättre genom att utforska och implementera nya och förbättrade sätt att göra saker på. Genom att vara öppna för förändring och innovation kan vi leverera ännu högre kvalitet i våra projekt.

5. Vara lyhörda för våra kunders önskemål: Våra kunder är i centrum för allt vi gör. Vi är alltid öppna för att lyssna på deras önskemål och behov, och vi anpassar våra tjänster efter deras specifika krav. Detta hjälper oss att bygga starka relationer och förtroende med våra kunder.

6. Lönsamhet uppnås både för kund och oss genom att göra rätt första gången: Vi tror på att göra saker rätt från början. Genom att satsa på kvalitet och noggrannhet i varje steg av våra projekt säkerställer vi att både våra kunder och vi själva är framgångsrika och lönsamma. Det sparar tid och pengar och gör alla parter nöjda.

Varför välja oss?


Erfarenhet och Pålitlighet: Med över fem decennier av verksamhet har vi en lång och pålitlig historia. Vår erfarenhet är en garanti för att vi kan hantera olika projekt med hög kompetens och professionalism.

Skräddarsydda Lösningar: Vi förstår att varje projekt är unikt. Vi anpassar våra tjänster för att möta dina specifika behov och önskemål. Du får skräddarsydda lösningar som passar dig bäst.

Kvalitet och Noggrannhet: Vi tror på att göra saker rätt från början. Genom att fokusera på kvalitet och noggrannhet säkerställer vi att dina projekt är hållbara och kostnadseffektiva.

Engagerad Personal: Vårt team består av passionerade och engagerade medarbetare. De är redo att ta sig an utmaningar och arbeta nära dig för att uppnå dina mål.

Flexibilitet: Vi är kända för vår förmåga att vara flexibla och anpassa oss till våra kunders behov. Vi är här för att göra ditt projekt till verklighet och är öppna för förändring och innovation.

Ständig Förbättring: Vi strävar alltid efter att bli bättre. Genom att hålla oss uppdaterade med de senaste branschtrenderna och teknologierna kan vi erbjuda innovativa lösningar som håller dig i framkant.

Lönsamhet för Dig: Vår fokus på att göra saker rätt från början resulterar i lönsamhet både för dig och oss. Du kan lita på oss för att leverera hög kvalitet inom din budget.